Leerwerkplaats

Leerwerkplaats

Met de Leerwerkplaats ontwikkelde De Poort vzw samen met het OCMW van Kortrijk een werkplek om werkervaring op te doen en attitudetraining te geven aan leerwerknemers binnen verschillende sectoren. 
Binnen de Leerwerkplaats wordt een ruime waaier aan functies voorgesteld. Leerwerknemers kunnen ervaring opdoen in de schoonmaakploeg, groenploeg, bouwsector en logistieke functies. Hierbij ligt de focus op de inschakeling van cliënten in praktijkgerichte opleidingen, onder permanente begeleiding van ervaren technische instructeurs, met de nadruk op het verwerven van technische kennis en vaardigheden in functie van doorstroming naar een job in het reguliere arbeidscircuit.
De Leerwerkplaats probeert via werkervaring, kwalitatieve vormingen en psychosociale begeleiding de inzetbaarheid en sociaaleconomische positie van leerwerknemers te vergroten.

Wij ontwikkelden een testbatterij om gericht te oriënteren naar bouwgerichte functies. Wil je als coach of consulent een deelnemer laten testen, neem gerust contact op.

Terug

    Benieuwd? vragen? Wij helpen u graag verder!

    Neem contact op