De Poort behaalt Qfor-WSE kwaliteitscertificaat!

Enige tijd geleden doorliep De Poort een screening van de werking door het auditbureau CertUp. De audit was in functie van het behalen van het Qfor-WSE-Certificaat.

Waarom is WSE kwaliteitsregistratie voor De Poort een belangrijk punt?
Dienstverleners actief op het vlak van opleiding en vorming, begeleiding, arbeidsbemiddeling, competentieontwikkeling, adviesverstrekking aan burgers, ondernemingen en derden-organisaties en die daarvoor via het beleidsdomein Werk en Sociale Economie financiering, subsidie of een andere vorm van ondersteuning ontvangen en verder wensen te ontvangen, hebben een WSE Kwaliteitsregistratie nodig.

Hoe de WSE Kwaliteitsregistratie in orde brengen?
Dienstverleners die op 2 september 2019 actief waren voor een WSE-maatregel, kregen 24 maanden de tijd om aan de gevraagde kwaliteitsvoorwaarden op organisatieniveau te voldoen en dit te registreren via het WSE-loket. Deze termijn loopt af op 2 september 2021.
Wie op 2 september 2021 geen WSE Kwaliteitsregistratie heeft, verliest het recht om de activiteiten uit te voeren waarvoor ze financiering of subsidiƫring ontvangen.

Hoe aantonen dat we voldoen aan de gevraagde kwaliteitsvoorwaarden?
Het feit dat we een Qfor WSE-Certificaat kunnen voorleggen, betekent dat we een onafhankelijke screening doorliepen bij een erkend auditbureau (CertUp) en we een positief resultaat behaalden op de minimale kwaliteitsvoorwaarden. De ideale weg om de goedkeuring van onze aanvraag snel en zorgeloos te bekomen.

Qfor-WSE Certificaat

Terug