Nieuws

Europese verklaring verantwoorde huisvesting

HUURpunt ondertekende na haar Algemene Vergadering officieel de Europese verklaring voor verantwoordelijke huisvesting, beter bekend als de Declaration of Responsible Housing. HUURpunt deed dit als koepelorganisatie van de Vlaamse SVK’s.

Lees meer

DUOday 2018

Vandaag is het DUOday. Wij helpen hier aan mee. Twee personen volgen een dag in het spoor van een van onze collega's. Zo krijgen zij een indruk van wat de betreffende job inhoudt. Meer info op de website van DUOday.

Lees meer

Kortrijk BENoveert

Op zondag 27 mei staat onze BENHUUR woning centraal op de Vlaamse Renovatiedag. Iedereen is welkom om onze woning te komen bezoeken tussen 13u en 18u. Meensesteenweg 37, Kortrijk Wij kijken alvast uit naar jullie komst.

Lees meer

Werken bij De Poort?

Wonen en werk zijn twee essentiële voorwaarden voor een kwaliteitsvol leven. De Poort vzw, voor wonen en werk, heeft de ambitie om deze twee pijlers toegankelijk te maken voor kwetsbare groepen. Vanuit opgebouwde expertise, en samen met …

Lees meer

BENHUUR

Noteer alvast zondag 27 mei 2018 in jullie agenda. Op de Vlaamse Renovatiedag 2018 wordt onze woning in de Meensesteenweg 37 opengesteld voor het bredere publiek. Meer info volgt op benhuur.blogspot.be.

Lees meer

Oriënteringsaanbod in de leerwerkplaats

Heb je een potentiële werknemer of stagiair om te testen op vlak van technische skills? Vanaf maart bieden we een testmodule aan voor de functies bouw, groen, schilderen en schoonmaak. Neem contact op voor meer info.

Lees meer

GOB

Onze aanvraag voor Gespecialiseerde Opleidings- Begeleidings- en Bemiddelingsdienst (GOB) werd goedgekeurd door de VDAB. Vanaf april starten we met het aanbieden van gespecialiseerde begeleiding en jobcoaching. Meer info kan je hier vinden.

Lees meer

Kortrijk start met marktverhuurkantoor

Met het Marktverhuurkantoor vzw zet De Poort vzw verdere stappen naar een toegankelijke en betaalbare private huurmarkt. Deze nieuwe vzw werd opgericht in samenwerking met de stad Kortrijk en AGB SOK en kadert in de strategie ‘Kortrijk huurt’. Wie net…

Lees meer