Save the date: Woondag op 6 december 2018

Hoe werken we aan duurzame buurten, waar iedereen wil en kan wonen en leven? Wie zal nog een betaalbare woning vinden in onze gemeente? Waar en hoe willen onze kinderen wonen? Hoe versterken we het sociale weefsel in steeds compactere woonkernen? Vindt iedereen op de woonmarkt een passend aanbod? Hoe creëren we kansen voor duurzame woonkeuzes?
VVSG en Slim Wonen en Leven slaan de handen in elkaar en bieden u samen met hun partners, waaronder HUURpunt, de Woondag aan. Op de Woondag maak je kennis met tal van interessante sprekers, boeiende projecten en innoverende praktijken. Hiermee kan je enthousiast en vol inspiratie aan de slag met de woonuitdagingen van vandaag en morgen. In meer dan 20 sessies zoomen we breed én diep in op duurzaam en betaalbaar wonen voor iedereen en op aangename woonomgevingen om in te leven.
Kom op donderdag 6 december in congrescentrum Lamot in Mechelen ervaringen uitwisselen met collega's en ontmoet interessante partners op infobeurs.
Noteer dus 6 december (Sinterklaas!) met stip in uw agenda. Hou ons E-zine in het oog voor meer informatie en surf binnenkort zeker eens naar www.woondag.be

Terug